HomeFeaturedFocusSony Xperia Z1S isi arata fata in leak-uri

Sony Xperia Z1S isi arata fata in leak-uri

Unul dintre puținele telefoane smart care își merită pe deplin numele de “mini” (și cu toate acestea nu o să-l poarte), pentru că știe să păstreze toate caracteristicile importante (mai puțin rezoluția ecranului) ale fratelui mai mare într-o dimensiune mai apropiată de normalitate, acolo unde normalitate înseamnă un display de 4,3 inchi, își tot arată fața în leakuri, așteptând parcă momentul lansării oficiale care parcă nu mai vine.

Așa că, dacă în ceea ce privește caracteristicile tehnice ale aparatului, existau deja niște speculații solide, avem acum ocazia să vedem și din punct de vedere fizic cum se prezintă aparatul care va reprezenta pentru mulți îmbrățișarea evoluției tehnice în zona de smartphone, fără compromisul creșterii dimensiunii.

xperia z1s2

Mai lipesc câteva detalii comerciale, pe care deocamdată suntem nevoiți să le înlocuim cu aceleași speculații care îl dau pe Sony Xperia Z1S ca lansat global la sfârșitul lunii Noimebrie. Cu atâtea leak-uri în preajmă, simt în aer miros de comunicat oficial de la Sony!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep