HomeFeaturedFocusUn nou instrument pentru posesorii de routere D-Link: mydlink SharePort

Un nou instrument pentru posesorii de routere D-Link: mydlink SharePort

D-Link își extinde gama existentă de servicii pentru cloud, cu aplicaţia mydlink SharePort, pentru Android și iOS. Noua aplicație oferă acces mai rapid și mai ușor la capacităţile de stocare USB de pe routerele D-Link. Aplicația este disponibilă gratuit pe iTunes și Google Play.

Aplicaţia mydlink SharePort este disponibilă pentru cele mai recente routere wireless D-Link 802.11ac: DIR-868L, DIR-860L și DIR-850L (echipate cu versiunea curentă de firmware, o actualizare a firmware-ului putând fi necesară pentru o funcţionare optimă a aplicaţiei).

Punctul central al serviciilor de cloud mydlink este portalul privat mydlink, care servește ca o poartă de acces către datele stocate. Odată înregistrat, utilizatorul poate accesa fișierele media stocate la domiciliu – cum ar fi cele cu muzică sau filme, – şi de pe un smartphone sau tabletă, doar prin introducerea în aplicaţie a adresei de e-mail și a parolei. De asemenea, se pot încărca date, de pe terminalele mobile, pe suporturile de stocare de la domiciliu chiar şi în timp ce eşti pe drum, acestea putând fi păstrate în mod automat într-un folder corespunzător extensiei de fișier.

Aceste caracteristici fac din „Cloud-ul privat” D-Link un serviciu foarte uşor de folosit şi de utilizatorii care sunt mai puțin experimentaţi din punct de vedere tehnic, totodată garantând o securitate maximă a informaţiilor, acestea fiind întotdeauna stocate în propria casă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep