HomeFeaturedFocusUn nou nume in lumea smartphone: Kazam

Un nou nume in lumea smartphone: Kazam

Înainte de a strâmba din nas, o să vă spun că sunt vreo două lucruri interesante legate de acest nou brand. Primul, în spatele companiei se află oameni cu experiență în HTC. Iar cei de la HTC știu să facă telefoane. În al doilea rând, Kazam este o companie bazată în Europa. Și cu intenții clare de a începe vânzarea în europa. Adăugați și strategia lor de a fi cât mai prietenoși cu buzunarele noastre, cel puțin în declarații, și s-ar putea să sune deja mai bine.

Ar mai fi un motiv, cel puțin pentru mine. Ambii fondatori, Michael Coombes și James Atkins sunt fani înrăiți Iron Maiden, la fel ca subsemnatul, lucru care se va regăsi și în denumirea aparatelor. Seria Trooper este cea pe care se bazează Kazam pentru volume mari de vânzări.

Pentru ca intrarea pe piața de smartphone să fie de impact, Kazam propune din start nu mai puțin de șapte aparate. Cinci în seria Trooper, pomenită mai sus, și două cu caracteristici de top, din seria Thunder.

Faptul că intenția Kazam este de a ținti acel public destul de atent la preț, se va regăsi și în specificațiile aparatelor. Spre exemplu, unul dintre modelele de top, Thunder Q4.5 se bazează pe un procesor quad-core de 1,3 GHz de la MediaTek, 1GB de memorie RAM și un display de 4,5 inchi și 854 x 480 pixeli.

Seria Trooper în schimb, se va baza pe procesoare dual-core. Și toate aparatele din oferta Kazam vor beneficia de schimare gratuită a display-ului în cazul în care acesta se sparge în primul an de folosință.

Lista cu specificațiile complete ale fiecărui aparat poate fi găsită pe site-ul Kazam. Așteptăm cu interes și detaliile comerciale, absente deocamdată, pentru a putea vedea cât din această grijă pentru bugetele consumatorilor este într-adevăr reală. De asemenea, interesant de văzut care sunt  intențiile englezilor de la Kazam în ceea ce privește piața din România.

via The Guardian

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep