HomeFeaturedFocusVodafone aduce optiuni cu minute si SMS nelimitate pentru utilizatorii de cartele...

Vodafone aduce optiuni cu minute si SMS nelimitate pentru utilizatorii de cartele PrePay si servicii extinse pentru traficul de date

image

În întâmpinarea sărbătorilor Vodafone aduce schimbări în oferta pentru utilizatorii de cartele PrePay. Cartela Vodafone aduce nelimitat SMS-uri și apeluri în rețea plus minute naționale la activarea sau reînnoirea extraopțiunilor din portofoliu.

De asemenea, oferta de Sărbători pentru utilizatorii Cartelei Vodafone aduce si 100 de minute naționale si internaționale, pentru activarea extraoptiunilor din noul portofoliu, începând de la 5 Euro/credit.

De exemplu, la extraoptiunea Flexi6, in valoare de 6 Euro/credit, utilizatorii primesc:

– nelimitat minute si SMS-uri in rețea;

– nelimitat SMS-uri naționale;

– 300 de minute naționale si internaționale, din care 100 sunt oferite promoțional, ca bonus (acestea pot fi activate printr-un apel gratuit la *100#, ramura Promoție);

– 200 MB trafic de date si pentru tineri trafic dublu, de 400 MB.

În plus, prin promoția specială de Sărbători pentru abonații Vodafone, utilizatorii serviciilor de date pentru tabletă și laptop au prețuri mai bune.

De acum, clienții care încheie sau reînnoiesc pe doi ani abonamentele Internet Tab Plus 3GB, Internet Tab Turbo 5GB, Internet Nelimitat Plus, Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Turbo primesc 1GB trafic suplimentar de date, gratuit timp de un an. După primul an, clienții pot păstra traficul suplimentar de 1GB, la prețul promoțional de 1 Euro / luna.

De Sărbători, tableta Vodafone Smart Tab 3 7” este disponibila, pentru clienții existenți, in rate cu 0 Euro avans, cu pachetul Internet Tab Plus (12 Euro/luna) si 8 Euro/luna rata pe factura, timp de doi ani. Pe langa traficul bonus, pachetul include continut special pentru utilizatori: TV by Vodafone prin aplicatia Seenow, gratuit timp de 24 luni, muzica prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, si 15GB spatiu de stocare, inclus in Vodafone Cloud pe toata perioada contractuala.

Utilizatorii pot opta, in sistemul de rate cu plata pe factura si avans incepand de la 0 Euro, si pentru tabletele Vodafone Smart Tab 3 10’’, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 si Samsung Galaxy Note 10.1 LTE.

De acum, si noua tableta Samsung Galaxy Tab 3 8” este disponibila clientilor existenti Vodafone, cu avans de 50 Euro, cu abonamentul Internet Tab Plus si rata de 12 Euro pe factura timp de 24 de luni.

In plus, clientii Vodafone pot opta si pentru doua solutii de conectivitate broadband, la preturi speciale: Hotspotul mobil R 206, prin care se pot conecta la Internet laptop-uri, PC-uri sau tablete, disponibil, cu abonamentul Internet Nelimitat Extra, la 0 Euro; precum si pentru modem-ul 4G K5006, la 0 Euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Turbo 100, ce include un trafic de 20GB, alaturi de 1GB bonus, timp de un an.

Mai multe detalii se găsesc pe www.vodafone.ro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep