HomeFeaturedFocusWindows Phone e tare ca tequilla!

Windows Phone e tare ca tequilla!

După titlul acesta aiuritor, vă invit să îmi spuneți ce au în comun Columbia, Peru, Mexic și Chile! Ha! Ați căzut în capcană și v-ați gândit la tequilla? Nici vorbă de așa ceva. Cele patru țări enumerate mai sus sunt cele în care Windows Phone este al doilea sistem de operare pentru device-uri mobile, după Android.

Cu alte cuvinte, ca să dăm apă la moară celor care scot în față Windows Phone prin sondaje, sistemul de operare de la Microsoft a depășit concurența de la Apple. Lucru datorat creșterii explozive de care s-a bucurat Windows Phone, chiar și de 50% de la un trimestru la altul.

Explicația pentru succesul din America Latină încearcă să o ofere Oliver Flores, Regional Manager for Mobile Phones  la Microsoft, pentru America Latină:

“Delivering smartphones with full features in low cost devices has been a major success of Windows Phone, showing their understanding of Latin America market. There are users that have just begun their journey in the smartphones world and low range devices like the Nokia Lumia 520, offer a complete experience for the user.”

Nu sunt eu prea lămurit cu alăturarea termenilor de smartphone, low-cost și Nokia Lumia, dar, cine știe ce oferte sunt prin America de Sud.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep