HomeFeaturedFocusAlcatel Idol X+ arata bine si la pret

Alcatel Idol X+ arata bine si la pret

Îl mai ţineţi minte pe Alcatel Idol X+? S-ar putea să îl cunoaşteţi şi sub denumirea de TCL Idol X+, numele sub care se vinde în China. Este vorba despre smartphone-ul care, la momentul anunţării sale, impresiona prin configuraţia bazată pe procesorul octa-core de la Mediatek. The true one!

Ei bine, iată că aparatul respectiv reuşeşte să impresioneze şi prin preţul de vânzare, chiar dacă, deocamdată se vorbeşte despre o lansare doar în China. TCL Idol X+ va costa aproximativ 330 de dolari fără nici un fel de obligaţie contractuală.

Şi dacă nu v-a mişcat încă acest preţ, aflaţi că el include şi un wearable de tip brăţară, denumit Boom Band, un activity tracker care funcţionează ca un companion pentru acest smartphone. Este că deja sună mai bine? Păcat că deocamdată nu se cunosc intenţiile TCL şi pentru restul pieţelor. Nu de alta, dar cred că interes pentru un asemenea pachet smartphone – brăţară ar exista.

via Engadget

2 COMENTARII

  1. Multumim mult pentru feedback. Este binevenit pentru ca reprezinta o informatie pretioasa pentru cei care cauta un astfel de telefon. Impresiile unui utilizator fac mai mult decat specificatiile de pe cutie sau rezultatele din benchmark-uri!

  2. Detin telefonul asta de 3 luni de zile si pot spune ca sunt pe deplin multumit de el! Inainte am avut toate telefoanele posibile ( cam tot ce e la Samsung high-end pana la S4 si inclusiv un HTC One ) dar acesta m-a atras in primul rand datorita pretului ( 350€ varianta de 32GB- in Austria ) dar si faptului ca il pot folosi cu doua cartele SIM si nu mai sunt nevoit sa car doua telefoane dupa mine. Telefonul se misca OK, face poze de o calitate superioara camerei de pe Galaxy S4, design foarte placut. Am testat pe el cam tot ce se poate testa, chiar si GPS-ul si si acesta se misca excelent, prinde semnal foarte repede, nu se blocheaza,etc. Bateria ma tine la el linistit o zi intreaga ( Wi-fi sau pachetul de date mai mereu pornit, cateva poze facute in fiecare zi, vorbit la telefon pe zi aproximativ o ora si ascultat muzica ca.1 ora). Singurul inconvenient ar fi insa faptul ca nunprea se gasesc accesorii pentru el si am fost nevoit sa ki le cumpar de pe ebay…bratara nu am primit-o in pachet, insa nu ma prea atrage. Castile sunt de o calitate exceptionala ( JBL ) iar telefonul vine echipat cu modul Hi-fi. Sincer, recomand acest telefon cu cea mai mare incredere, chiar daca numele nu prea are rezonanta in lumea tehnologiei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep