HomeFeaturedFocusAplicatia Facebook de Windows Phone primeste optiuni noi de integrare cu Live...

Aplicatia Facebook de Windows Phone primeste optiuni noi de integrare cu Live Tile-urile

image

Windows Phone nu are încă un client semnat oficial de Facebook, așa că echipa Microsoft face tot posibilul să îmbunătățească aplicația lansată de ei în Windows Phone Store ca înlocuitor pentru clientul oficial.

Ultimul update aduce modificări la nivelul interfeței, opțiunea de a lipi pe ecranul principal un Live Tile în care să se vadă mesajele de la un anume prieten, grupuri, pagini sau albume foto – treaba asta ar dubla practic notificările primite pe smartphone-ul Windows Phone pentru că implicit există opțiunea de integrare nativă cu Facebook, inclusiv pentru primirea și trimiterea de mesaje chat.

image

Facebook pentru Windows Phone 8 mai are încă mult până să ajungă la nivelul aplicației de iOS. Nici măcar cu cea de pe Android nu se poate compara (și pe ea o consider cea mai proastă aplicație de pe platforma Android cu care sunt nevoit să lucrez) în termeni de complexitate.

Totuși se văd progrese. Poate undeva la finalul lui 2014 să ajungă să ruleze rapid, fără probleme și să prezinte notificările așa cum trebuie. Până una alta rămâne singura alternativă de a avea mai mult control pentru contul de Facebook. Poate fi descărcată din Windows Phone Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep