HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga un GPS Serioux!

CONCURS: Castiga un GPS Serioux!

UPDATE CÂȘTIGĂTOR: Conform promisiunii făcute, astăzi anunțăm câștigătorul concursului organizat împreună cu Serioux, al cărui premiu este un GPS GlobalTrotter 6600DVR. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Norocosul este numitul…. pam-pam (tobe care creează tensiune)… bOgdy84!

Acesta este rugat să ne trimită un mail, pe adresa cristi @ mobzine . ro (fără spații) :), obligatoriu de pe adresa de mail folosită pentru comentariu, pentru a putea fi validat. În cazul în care, în termen de 5 zile (până duminică, 12 ianuarie), nu ne va trimite acest mail, vom realiza o nouă extragere, pentru un nou câștigător!

Pentru că tot este luna cadourilor și a bunei dispoziții, ne-am hotărât să îl fericim și noi pe unul dintre cititorii noștri, cu ajutorul celor de la Serioux, pe site-ul cărora se găsește o gamă variată de GPS-uri. Așa că avem un GlobalTrotter 6600DVR de oferit ca premiu la concursul nostru.

Tot ceea ce trebuie să faceți, pentru a participa la acest concurs este să apreciați paginile de Facebook ale Mobzine Romania și Serioux, să dați un share pe Facebook postului cu concursul și să ne lăsați un comentariu la articolul de față cu un răspuns la întrebarea: Ce tip de aplicații mobile ați prefera să găsiți preinstalate pe device-ul mobil? (multimedia, e-reader, navigație, aplicații românești, etc.)

Concursul durează până pe 5 Ianuarie 2014, iar câștigătorul,  ales prin tragere la sorți, va fi anunțat până pe 7 Ianuarie 2014. Mult succes!

530 COMENTARII

  1. Browser, wi-fi, multimedia, appstore, facebook, mail, auto.ro, mercador.ro, tocmai.ro etc

  2. As prefera să găsesc preinstalate pe device-ul mobil aplicatiile : e-reader, navigație, aplicații românești)

  3. navigatie , e-reader , office, chiar o aplicatie catre mobzine.ro si multe altele , dar astea ar fi cele mai importante

  4. navigatie , e-reader , office, chiar o aplicatie catre mobzine.ro si multe altele , dar astea ar fi cele mai importante

  5. Un soft de navigatie,harti si apicatia ce scaneaza foto in timp real indicatoarele rutiere.

  6. aplicaţia Seenow,News si Stocks…………Aplicațiile de obicei mai scumpe dar mai stabile din AppStore prin comparație cu Google Play.Aplicatia preinstalata Bitdefender Mobile Security

  7. sa pot primi recomandari, in sensul k daca un drum e plin de gropi, sa mi se sugereze o ruta ocolitoare, ar fi folositor mai ales pe timp de noapte

  8. As prefera să găsesc preinstalate pe device-ul mobil urmatoarele aplicatii e-reader, navigație, aplicații românești.

  9. Un soft de navigatie, harti si o aplicatie (foto/algoritm) care sa scaneze foto in timp real indicatoarele rutiere lizibile din alfabetele grecesc, chirilic, etc si sa afiseze pe display traducerea in format latin, alaturi de o functie handsfree Bluetooth si apelare vocala, in pereche cu un telefon mobil.

  10. Pe un device Seriux as vrea sa gasesc in primul rand sistemul de operare Android, un sistem care cu siguranta ne-ar permite instalarea unor multitudini de aplicatii multimedia, e-readere, jocuri dar nu in ultimul rand Navigatie

  11. As prefera sa gasesc preinstalate pe device-ul mobil, aplicatiile din domeniul multimedia, e-reader si navigatie.

    – Sarbatori fericite si linistite! –

  12. Mi-as dori ca pe un devicce mobil sa am mai multe aplicatii utile: dictionar care sa poate fi accesat fara a fi conectat la Internet,,aplicatii meteo,trasport,turism,carti,reviste.

  13. Conexiune wi-fi si 3G la care se adauga facebook, player video pentru acces youtube, o lanterna led pentru nevoi urgente (pana masina, camera hotel sau iarba verde), navigatie bineinteles-doar asta este scopul principal-, cateva jocuri si eventual un e-reader pentru citit in blocajele din trafic.

  14. navigatie 🙂 dar poate sa nu aiba instalat nimic ..important sa castig ca apoi ma descurc eu :))

  15. As vrea sa castig un astfel de GPS ca asa as primi si eu un cadou de sarbatori fiindca la mine nu vine nici Mos Nicolae nici Mos Craciun fiind persoana cu dizabilitati(intr-un scaun rulant) nu are cine face pe Mosi.Mi-ati face o mare bucurie daca as fi eu castigatorul acestui concurs,sper si ma rog sa il primesc cadou.Multumesc. Aplicatii romanesti.

  16. Mie mi-ar placea sa am preinstalate harti actualizate cel putin a Romaniei. Pentru alte aplicatii exista smartphone sau computere.

  17. Aplicatii de e-reader, imi place mult sa citesc si daca o pot face oriunde este pur si simplu minunat.

  18. as dori sa aiba in dotare comanda vocala,limba romana si daca se poate si un sim pentru convorbiri telefonice

  19. depinde de sistemul de operare (Ios, android, Windows). pentru android in special, ar trebui preinstalate mai multe aplicatii ce tin de setarile telefonului (tweaking). la ios mai multe aplicatii pentru customizare, dar si o platforma gen GooglePlay, cu mai multe aplicatii gratuite. Windows e prea complet, prea bun si prea usor de folosit, deci acolo n-as vrea sa se adauge nimic.

  20. depinde de sistemul de operare (Ios, android, Windows). pentru android in special, ar trebui preinstalate mai multe aplicatii ce tin de setarile telefonului (tweaking). la ios mai multe aplicatii pentru customizare, dar si o platforma gen GooglePlay, cu mai multe aplicatii gratuite. Windows e prea complet, prea bun si prea usor de folosit, deci acolo n-as vrea sa se adauge nimic.

  21. Mi-ar place ca pe device-ul meu mobil sa gasesc aplicatii de navigatie , multimedia si romanesti, chiar si e-reader pentru ca imi place mult sa citesc si mi-ar fi foarte util ca sa nu-mi car si cartile dupa mine…

  22. Cred ca cel mai folositor ar fi un soft gps lite offline cu posibilitate foarte simpla de download al hartilor, in rest device-urile actuale oricum se muleaza pe masura necesitatilor tuturor utilizatorilor si deci orice add-on preinstalat va fi menit sa scada performanta si implicit increderea in respectivul device.

  23. As vrea sa vina preinstalat un player audio bun , o aplicatie pentru carti in format ebook si o aplicatie de genul “galerie” in care sa vezi poze (in format jpg , jpeg , png , etc) si videoclipuri.

  24. Harti,multimedia,si nu in ultimul rind,posibilitate de telefonie hans-free(daca tot este montat in masina).

  25. office,navigator, aplicatii foto , multimedia , antivirus ,Tunein., cu cat mai multe cu atat mai bine

  26. Aplicatiile pe care le vreau instalate sunt IGO pentru navigatie , Bitdefender antivirus , Microsoft Office , Aplicatia celor de la Elefant pentru E-reading , Re-volt 2 , soundcloud si Tunein pentru muzica .

  27. Cel mai mult m-ar ajuta pe mine, cea care ma ratacesc mereu si nu reusesc deloc sa ma orientez, o aplicatie de navigatie care sa ma ghideze cu mult mai usor catre destinatie.

  28. as dori in primul rand antivirus mobil, apoi o aplicatie gen office,navigator, aplicatii foto(editat,colaj) etc, apoi multimedia!

  29. instalatiile pe care mi le doresc preinstalate …Kindle,Antivirus,Instagram,Facebook,Colage foto ,fitness ,Geo walk ,navigator gps.

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep