HomeEvenimenteCraciun din Inima de Student

Craciun din Inima de Student

În perioada aceasta a anului, în care atmosfera generală este una de bucurie, există și persoane care ajung, din diferite motive, mai greu la această stare. Spre ei se îndreaptă efortul studenților ieșeni care organizează Crăciun din Inimă de Student. Și nu orice fel de student, ci student informatician.

Astfel, Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni,  în parteneriat cu Facultatea de Informatică Iaşi organizează și anul acesta Balul de Caritate „Crăciun din Inimă de Student”, manifestare ce are ca scop aducerea un zâmbet pe chipurile celor mai puțin fericiți.

În acest an, în colaborare cu Liga Studenţilor de la USAMV Iaşi,  ASII dorește să ofere un Crăciun mai frumos copiilor din Şcoala Gimnazială Mironeasa, judeţul Iaşi, copii defavorizaţi din punct de vedere social şi financiar. Ediţia aceasta a Balului de Caritate, cea de-a 10-a la număr, va avea loc pe data de 12 decembrie 2013, începând cu orele 18:00, în Aula Magna “Haralamb Vasiliu” de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi. Pentru a crea atmosfera necesară, se vor desfăşura o serie de momente artistice, cum ar fi: recitaluri de colinde, pian şi muzică folk. De asemenea, vor fi prezente la eveniment şi formaţii precum Descântec, Byron şi trupa de teatru Idiot. O altă activitate importantă din cadrul acestui eveniment este tradiţionala licitaţie pentru strângerea de fonduri, unde vor fi produse hand-made, produse de la anticariate, tablouri şi obiecte decorative.

Afis_Balul_de_Caritate

Biletele vor putea fi achiziţionate începând cu data de 1 decembrie, din holul Facultăţii de Informatică sau de la membrii organizatori. Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate către copiii din Şcoala Gimnazială Mironeasa. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul www.caritate.asii.ro.

Toţi cei care doresc să ia parte la acest eveniment plin de bucurie, sunt aşteptaţi cu braţele deschise!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep