HomeFeaturedFocusGigaset intra pe piata de tablete Android

Gigaset intra pe piata de tablete Android

Înființată în 2008, atunci când fosta divizie Siemens Home and Office Communication Devices a fost achiziționată în proporție de 80%, Gigaset se află, din câte se pare, la un nou moment de cotitură în ceea ce privește istoria companiei. Momentul intrării pe piața de tablete Android, care poate fi doar un prim pas în ceea ce privește strategia companiei germane în zona de dispozitive mobile.

Revenind la tabletele noastre, pentru că sunt două, ele acoperă display-urile de 8 și respectiv 10 inchi. QV830 și QV1030 (numele de cod ale celor două produse) se aseamănă doar în ceea ce privește denumirea producătorului, pentru că în rest sunt destul de deosebite.

O să începem cu QV1030, care etalează niște specificații interesante, la un preț la fel de interesant. Vorbim despre o rezoluție a display-ului de a 2560 x 1600 pixeli, un procesor Tegra 4 quad-core de 1,8 GHz, o cameră de 8 megapixeli și o memorie internă de 16 GB. Cu o memorie RAM de 2 GB, Gicaset QV1030 pare o tabletă demnă de luat în calcul. Asta dacă vă împăcați cu un preț aproximativ de 360 de euro. Trebuia să fie ceva aiurea, nu?

Surata mai mică este și mult mai sărăcăcioasă din punct de vedere tehnic. Cu un procesor quad-core de la MediaTek, de 1,2 GHz, o rtezoluție a ecranului de1024 x 768 pixeli, o memorie internă de 8GB și o cameră de 5 megapixeli, QV830 își propune să se încadreze în prețul psihologic de 199 euro.

Ambele tablete vor fi lansate în primă fază în Germania și cred că vor avea parte de o concurență acerbă pe segmentele lor de dimensiune. Poate că și Gigaset va miza pe patriotismul consumatorilor, așa cum a făcut-o și Motorola.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep