HomeEvenimenteCESLG aduce ChromeOS-ul pe birouri cu sistemul all-in-one Chromebase

LG aduce ChromeOS-ul pe birouri cu sistemul all-in-one Chromebase

Personal găsesc foarte interesantă ideea de sistem all-in-one (mai ales că permite concepte interesante, vezi Asus Transformer AiO P1801) pentru activitățile cotidiene derulate de acasă, dar și pentru birourile companiilor. OK, un gamer înrăit nici nu se va uita în direcția unui astfel de sistem și nici nu cred că vre-un producător targetează această categorie de conumatori cu produse de tip all-io-one. Dar pentru restul, cred că vor reprezenta viitorul.

LG nu se află la prima experiență de acest fel, a mai testat piața și în trecut cu PC-ul All-In-One V960, însă acum noutatea vine de la sistemul de operare. ChromeOS ajunge astfel, prin noul LG Chromebase, pe birourile utilizatorilor. Manevra celor de la LG este una îndrăzneață, pentru că sistemul de operare de la Google este încă destul de puțin popular.

Tehnic vorbind, monitorul IPS LCD de 21,5 inchi și 1080p conține un procesor Intel Celeron, o memorie RAM de 2 GB și un SSD de 16 GB. Așa cum am spus, nu o să dea pe spate un gamer, dar poate reprezenta o soluție pentru activitățile de acasă sau pentru companiile care rulează o parte din aplicații pe sistemul client-server sau din cloud. Zonă înspre care se pare că și merge acest sistem, conform celor de la LG. Care, nu au fost totuși prea generoși cu informațiile comerciale, astfel încât au lăsat să se înțeleagă că vom vedea acest sistem luna viitoare la CES.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep