HomeFeaturedFocusLupta stransa intre consolele de noua generatie

Lupta stransa intre consolele de noua generatie

Cu niște date de lansare extrem de apropiate și cu un loc bine stabilit în sufletele gamerilor de pretutindeni prin fosta generație, era evident că lupta dintre Microsoft Xbox One și PlayStation 4 va fi una extrem de interesantă de urmărit. Și am văzut încă din start, că cifrele confirmau acest lucru, atât PlayStation 4 cât și Xbox One fiind așteptate cu sufletul la gură și devorate în mare viteză de pe rafturile fizice sau virtuale ale magazinelor de pretutindeni.

Și dacă am văzut că, încă din primele zile, PlayStation a plecat cu un mic avantaj (dat în parte și de lansarea mai timpurie), un raport al celor de la NPD vine să confirme acest avantaj. Dar, totodată, să ne lase să vedem cât de strânsă este această luptă.

În luna Noiembrie a acestui an, s-au vândut 2,1 milioane de console de la Sony și 2 milioane de la Microsoft, la nivelul continentului Nord American. O diferență infimă, mai ales având în vedere că prima consolă, PlayStation 4 a fost disponibilă din 15 Noiembrie iar Xbox One din 22 Noiembrie. Chiar și realizatorii studiului ținut să sublinieze acest aspect:

“When looking at sales on an average per-week basis, Xbox One led PS4.”

Însă, mult mai interesant o să fie de urmărit o asemenea statistică la nivel global și cu un istoric de cel puțin trei, dacă nu chiar șase luni în urmă. Atunci se va vedea cine este regele!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep