HomeFeaturedFocusNoua tableta Samsung Galaxy Note 10.1, disponibila in Romania

Noua tableta Samsung Galaxy Note 10.1, disponibila in Romania

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea locală a celei mai noi tablete Galaxy Note 10.1, denumită „ediția 2014”, în rețelele partenere din țară. Cu o configurație de vârf, din care producătorul evidențiază procesorul quad-core de 2,3 Ghz (pentru tableta LTE) și memoria RAM de 3GB ca fiind cele care “asigură suportul pentru cea mai productivă tabletă disponibilă în acest moment pe piața locală”, Galaxy Note 10.1 se remarcă și datorită display-ului WQXGA Super clear LCD (2560×1600) de 10 inci și mobilității crescute pe care acumulatorul de 8220 de mAh pare capabil să o asigure.

„Galaxy Note 10.1 (Ediția 2014) reușește să pună la dispoziția utilizatorilor cea mai bună experiență de vizualizare și de productivitate. Multi window, S Pen, calitatea imaginilor sunt doar cateva din atributele care recomanda acest produs. Noua tabletă va deveni cu siguranță cel mai bun aliat al celor care au nevoie de o tabletă pentru a se exprima creativ într-un mod original, dar și pentru a deveni mai eficienți în activitățile de zi cu zi,” a declarat Sorin Manea, șeful diviziei Mobile din cadrul Samsung Electronics România.

Cu o densitate a pixelilor de patru ori mai mare decât ediția anterioară, cu funcția Multi Window ce le permite utilizatorilor să ruleze aplicații în două ferestre în același timp și cu S Pen-ul inclus, noua Galaxy Note 10.1 țintește, evident la vârful topului tabletelor Android de 10 inchi. Va reuși ea să ajungă suficient de sus? S-ar putea ca pretul, care începe de la 2799 de RON (pe ShopMania) să atârne puțin cam greu!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep