HomeFeaturedFocusPasionatii de schi au informatii detaliate despre partiile din Romania prin aplicatia...

Pasionatii de schi au informatii detaliate despre partiile din Romania prin aplicatia de smartphone Salvamont

Salvamont 2Salvamont 1

Aplicația Salvamont din Android oferă acum mai multe informații pentru pasionații de schi din România. De la starea pârtiilor, la condițiile meteo și imagini live, toate vin automat în interfața Salvamont, direct pe smartphone. 130 de pârtii din țară sunt listate în aplicație – în momentul de față nu pot confirma cât de valide sunt informațiile legate de grosimea stratului de zăpadă sau starea instalației de nocturnă.

Merită menționat un lucru foarte important:

Atât traficul de date realizat prin intermediul aplicației, cât și conținutul, sunt gratuite pentru utilizatorii serviciilor Vodafone.

Nu în ultimul rând, prin intermediul aplicației, echipele Salvamont pot localiza mai ușor turiștii care se aventurează pe traseele montane. De asemenea clienții Vodafone pot apela, gratuit, numărul de telefon mobil 0Salvamont (0725.826.668).

Salvamont 3Salvamont 4

Și mai e o veste bună: Vodafone anunță că Salvamont va ajunge și pe Windows Phone – adică o să pot să o folosesc și eu Zâmbet.

Dacă aveți de gând să mergeți pe pârtiile de schi de pe la noi, faceți bine și instalați aplicația. O să vă ajute să știți la ce trebuie să vă așteptați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep