HomeFeaturedFocusRecomandare: SubRT player video cu download automat de subtitrari pentru Windows RT

Recomandare: SubRT player video cu download automat de subtitrari pentru Windows RT

Screenshot (23)

Până apare oficial VLC Player pentru Windows RT (și METRO) vă recomand să folosiți SubRT Player. În primul rând că e gratuit și în al doilea rând că știe să caute automat subtitrările și să le descarce pe tabletă. E capabil să redea majoritatea codec-urilor video pe care le folosiți în mod curent, de la Divx la MP4.

Screenshot (24)

L-am testat pe a mea tabletă Surface RT preț de câteva zile ca să mă asigur că merge așa cum trebuie. Aplicația știe și să se redimensioneze 2/3 conform noilor opțiuni din Windows 8.1 RT, plus că are și suport pentru diacritice.

Screenshot (25)

După lansare și identificarea filmului e prezentată pe ecran o listă cu subtitrările găsite de unde utilizatorul alege ceea ce îi place mai mult. După selecție și acceptare, e descărcat și încărcat automat.

Screenshot (26)

La nivel de personalizare a afișării, se poate alege dimensiunea fontului, culoarea cu care va fi afișat și o anumită întârziere – pozitivă sau negativă în ideea că subtitrarea e decalată față de sunet.

Screenshot (27)

Aplicația nu e perfectă încă. Mai crapă când nu îi convine ceva la subtitrare sau lasă afișate aiurea informații pe ecran. Din punctul meu de vedere sunt dezavantaje peste care se poate trece foarte ușor și de asta SubRT Player are recomandarea mea.

Screenshot (28)

Încercați playerul pe Windows RT că sigur o să vă placă. E o alternativă excelentă pentru UMPlayer de exemplu. SubRT Player e gratuit și poate fi descărcat direct din Windows Store urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep