HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4 Active cu upgrade de procesor si camera

Samsung Galaxy S4 Active cu upgrade de procesor si camera

Visătorii încă mai trag speranță la un anunț timpuriu despre Samsung Galaxy S5, eu încă susțin că este nevoie de specificațiile lui Galaxy Note 3 într-un telefon de dimensiuni normalel, indiferent de numele său, iar Samsung caută cumva această rețetă, dar într-un mod care nu cred că va bucura un număr prea mare de consumatori.

Până la lansarea lui Galaxy J pe care o așteptam ieri, iată că coreeni pregătesc un upgrade la Galaxy S4 Active. Unul interesant, prin prisma prezenței unui procesor mai puternic, un Snapdragon 800 quad-core la 2,3 GHz, o cameră de 13 megapixeli și o memorie internă de 32 GB. Și totuși neinteresant, prin prisma disponibilității acestui smartphone doar pe teritoriul Coreei. Iar intenția de a rămâne acolo pare a fi confirmată de prezența conectivității LTE-Advanced. Așa că prețul, care deocamdată este un mister, nu prea mai are atât de multă importanță.

Presimt totuși că un flagship disponibil global este pe cale să își facă apariția. Nu ratează Samsung ocazia de a pierde locul de top din clasamentul Androidelor pentru mult timp și nu cred că își asumă riscul de a oferi această șansă competitorilor.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep