HomeFeaturedFocusAparatele Windows Phone 8 vor primi upgrade la Windows Phone 8.1

Aparatele Windows Phone 8 vor primi upgrade la Windows Phone 8.1

image

Conform unui articol de pe Computerworld, se pare că smartphone-urile actuale cu Windows Phone 8 vor primi upgrade la Windows Phone 8.1. Astfel, nu se va mai repeta situația în care, la anunțul Windows Phone 8, aparatele din prima generație de Windows Phone au rămas pe dinafară, schimbările în sistemul de operare fiind atât de mari, încât nu au putut fi aduse pe un hardware din seria mai veche. Articolul de pe Computerworld face referire la declarația lui Greg Sullivan, PR pe Windows Phone, în care acesta dă asigurări că nu se va mai repeta scenariul de acum doi ani. Și că actuala generație de aparate va primi suport pentru upgrade timp de 36 de luni de la lansare.

Acum, dacă ne gândim bine și Windows Phone 7 a ajuns la 7.5, deci e normală trecerea de la 8 la 8.1. Nu se răspunde și la întrebarea dacă Windows Phone 9 (sau cum se va numi el) va ajunge și pe actuala generație de hardware Windows Phone 8. Tare îmi este că nu va fi așa…

Alte informații interesante: brandul Nokia va fi păstrat și probabil nu vor veni aparate pe platforma Intel ce suportă Windows și Android.

Reamintesc că Windows Phone 8.1 e posibil să fie lansat la BUILD (în aprilie 2014) și că printre altele va aduce Cortana, alternativa Microsoft la Siri.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep