HomeFeaturedFocusCe nu a mai ramas conectat? Periuta de dinti. Da se rezolva...

Ce nu a mai ramas conectat? Periuta de dinti. Da se rezolva prin Kolibree

iphone_face_ brush_610x466

CES 2014 a fost momentul în care am asistat la o timidă extindere a domeniul wearable tech, unde toate lucrurile ”normale” devin inteligente, sau măcar interconectate. Putem să adăugăm acum pe listă periuța de dinți.

Creatorii Kolibree sunt de părere că o periuță conectată (nu zic inteligentă) poate să ajute oamenii să se spele pe dinți mai eficient și ca urmare să aibă o igienă mai bună. Conceptul e extrem de simplu: o aplicație pe telefon se conectează cu periuța de dinți via Bluetooth de unde preia informații despre modul de folosire. Acestea sunt agregate și prezentate frumos celui în cauză. Poate obține statistici legate de cum se spală pe dinți (sunt acoperiți toți dinții) și cât de temeinic. Nu lipsește nici stimulare prin joc – deja e ceva ce nu trebuie să lipsească în nicio activitate în care utilizatorul unui gadget trebuie să fie implicat și stimulat să revină la aplicație.

O astfel de periuță oferită de Kolibree va costa undeva între 100 și 200 USD, depinzând de modelul ales și va fi disponibilă spre toamnă. Poate până atunci își mai finisează conceptul și vin și cu ceva care într-adevăr să merite atenția.

Cine e interesat poate să vadă mai multe detalii pe site-ul Kolibree.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep