HomeFeaturedFocusCum se pot rula aplicatii Android pe BlackBerry 10

Cum se pot rula aplicatii Android pe BlackBerry 10

image

După cel mai recent update de BB 10 utilizatorii pot să instaleze și să ruleze aplicații Android (bine, nu chiar orice aplicație va putea funcționa fără probleme) într-un mod mai simplu, deși opțiunea era funcțională de mai mult timp. Ideea e simplă: se descarcă pe aparat pachetul .apk al aplicației Android, se convertește în format recunoscut de BlackBerry 10 (BAR) și apoi se poate instala printr-o comandă dată în terminal.

Acum, cu cel mai recent update nu mai e nevoie de conversie, orice pachet .apk ce conține un kit de instalare al unei aplicații Android poate fi rulat direct pe BlackBerry 10 cu condiția să existe cel puțin versiunea 10.2.1. Sau, puteți să vă folosiți de un magazin de aplicații terț – o recomandare ar fi Amazon Appstore – din care să descărcați direct pachetele .apk dorite.

imageimage

Accesați link-ul de aici: http://www.amazon.com/getappstore de pe un aparat cu sistemul de operare BlackBerry 10 și instalați aplicația. Vă folosiți de contul de Amazon Store ca să vă conectați în aplicație și puteți instala aplicațiile dorite.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Primesc eroarea : “There was an error purchasing Candy Crush Saga. Please click here to add an adress to your account (this will open your browser) and try again.” si cand intru sa introduc o adresa pentru cont(care nu poate fi din Romania) imi da diferite erori si nu pot introduce o adresa valida. Exista vreo modalitate sa pot descarca aplicatiile fara sa imi ceara aceasta adresa?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep