HomeGames ArenaEpic Games renunta la seria Gears of War

Epic Games renunta la seria Gears of War

Sau mai degrabă, Microsoft renunță la Epic Games.  Oricum, ideea de bază este că Epic Games și Microsoft anunță că seria Gears of War va continua, dar fără Epic Games. Franciza a fost vândută către Microsoft, pentru o sumă ce nu a fost dezvăluită, iar un joc nou va intra în producție la studioul canadian Black Tusk Studios, sub supravegherea lui Rod Fergusson, ce-a fost anterior executive producer pentru Gears of War, plecând la 2K Games după Gears of War 3.

Microsoft evident dorește să vadă un nou Gears of War pe Xbox One, pe care Epic nu par să fi fost capabili să îl facă, posibil din lipsă de resurse. Conform unei declarații oferite de studiou, Epic are de gând să lucreze la proiecte noi, având acum în dezvoltare chiar jocuri noi, deși n-au anunțat până acum decât Fortnite, despre care n-au mai spus nimic de mai bine de un an de zile.

Să fie unul dintre aceste jocuri un nou Unreal Tournament? Ar cam trebui să fie, nu de alta, dar dacă vor face unul, fără ca Gears of War să influențeze direcția artistică și resursele disponibile, sunt șanse ca jocul să fie grozav, ca pe vremuri. Nu că UT3 ar fi fost rău, dar a necesitat un an de petice ca să nu mai fie.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep