HomeFeaturedFocusFirsts, oameni si actiuni unicat, cu sustinerea Vodafone

Firsts, oameni si actiuni unicat, cu sustinerea Vodafone

image

Vodafone a lansat la nivel internațional inițiativa Firsts, un program prin care operatorul de telefonie dorește să susțină oameni deosebiți cu idei deosebite prin oferirea suportului tehnic (comunicații mobile). Primele trei povești de succes cu care a debutat Firsts sunt legate de trei oameni din trei colțuri ale lumii: o campioana olimpică de box din India le învață pe femei să se apere; un muzician din Africa de Sud a creat o compilație muzicală unică și un surfer britanic pornește să cucerească cel mai de temut val din lume – Todos Santos.

Prin programul Firsts, Vodafone dorește să îi inspire pe oamenii din întreaga lume să facă lucruri extraordinare, pentru prima dată în viața lor, cu ajutorul tehnologiei și al serviciilor mobile.

Detaliile se regăsesc pe www.firsts.com și în curând vor veni și alte proiecte interesante: prima piesă de teatru realizată în spațiul urban, cu ajutorul oamenilor obișnuiți, primul cor dirijat pe baza de culori și prima pădure care cântă.

Tom Lowe, surfer-ul englez care a batut deja multe recorduri, a visat sa cucereasca cel mai de temut val din lume – Todos Santos. El va incepe, in urmatoarele zile, sa foloseasca tehnologia mobila pusa la dispozitie de Vodafone pentru a localiza si a “prinde” valul “Todos Santos”, in nordul regiunii Baja California, Mexico, dar si pentru a fi in legatura cu familia sa, aflata in Cornwall, Marea Britanie. Vodafone ii va pune la dispozitie sportivului in varsta de 30 de ani si o aplicatie de monitorizare meteo si a oceanului, care il va ajuta sa localizeze cu precizie valul, cu ajutorul telefonului mobil, si sa devina, astfel, primul european care l-a “cucerit”.

Cine crede că are o poveste extraordinară, poate să o spună pe www.firsts.com.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep