HomeFeaturedFocusLenovo Vibe Z iese din China

Lenovo Vibe Z iese din China

Încă din momentul în care o parte din specificaţiile tehnice ale acestui smartphone veneau doar la nivel de speculaţii, Lenovo lansa o promisiune conform căreia nu se va limita, aşa cum a făcut cu multe alte modele de-ale sale, doar la piaţa din China. Şi se pare că producătorul se va ţine de această promisiune, cel puţin parţial.

Spun doar parţial, pentru că valul al doilea de lansări orientează expansiunea lui Lenovo Vibe Z spre pieţele din Indonezia, Malaezia, Filipine, Emiratele Arabe, Tailanda sau Arabia Saudită. La un preţ de aproximativ 540 de dolari, fără obligaţii contractuale. Nici o veste, deocamdată, despre Europa.

În ceea ce priveşte configuraţia acestui smartphone, pe lângă procesorul quad-core Snapdragon 800, pentru care îi felicitam pe chinezi, am primit şi confirmarea memoriei RAM de 2 GB şi a celei interne de 16 GB, vărul lui Lenovo Vibe X, cu litera din coadă schimbată, vine cu un display de 5,5 inchi şi 1080p rezoluţie şi două camere, de 13 şi respectiv 5 megapixeli. Este, evident, modelul de vârf de la Lenovo, dar, pentru un success deplin, este nevoie de o expansiune comercială cât mai rapidă şi mai amplă.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep