HomeFeaturedFocusO noua batalie in razboiul Xbox One versus PlayStation 4

O noua batalie in razboiul Xbox One versus PlayStation 4

Încep să cred că marele conflict cu iz secular din lumea IT-ului, dintre Apple și Samsung, cu lungile și ciudatele lui episoade, tinde să treacă pe plan secund. Mai ales acum, că cele două părți se chinuie să închege o pace fragilă. În lumina reflectoarelor, apar din ce în ce mai des doi războinici noi, dar parcă și mai dârji! Este vorba despre Xbox One și PlayStation 4, care își dispută supremația în lumea consolelor. Și care încă din start, au rulat aproape umăr la umăr.

Nu cu mult timp în urmă, am văzut că Sony avea totuși, în ceea ce privește vânzările pe 2013, un avans interesant în fața Microsoft. Iată că, rafinând elegant rezultatele, și Microsoft se pricepe de minune la asta, avem un alt fel de rezultat. E drept, pentru Statele Unite și pentru luna Decembrie. Xbox One s-a vândut în 908.000 de bucăți, iar răspunsul Sony la această provocare, lasă să se înțeleagă că Microsoft a ales bine perioada: “PlayStation 4 remains cumulative leader for next-gen sales”.

Cu riscul de a repeta destul de des această teorie, spun că, după părerea mea, trebuie să treacă măcar șase luni de zile pentru a avea o imagine clară și cât de cât reală, a acestei lupte!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep