HomeFeaturedFocusO noua gama de smartphone de la Asus: Zenphone

O noua gama de smartphone de la Asus: Zenphone

Nu mai puțin de trei terminale au fost lansate în această gamă de către Asus la CES, în încercarea de a satisface cât mai multe preferințe de-ale consumatorilor. Acestea poartă în coada denumirii lor, după Asus Zenphone, un 4, un 5 și respectiv un 6, care reflectă fidel diagonala în inchi a display-ului. În rest, destul de puține elemente comune, astfel că ne va fi mai ușor să le analizăm pe rând.

Cel mai sărman dintre membrii acestei familii, situat în partea de jos a gamei, este Asus Zenphone 4. Cu un display (de 4 inchi, bineînțeles) TFT și rezoluție WVGA, inima acestui smartphone este un procesor dual-core Intel Atom (Z2520), de 1,2 GHz, ajutat de 1 GB de memorie RAM. O cameră de 5 megapixeli, o baterie cam subțirică la prima vedere, de doar 1170 mAh, un Android 4.3 și o paletă interesantă de culori, fac din Asus Zenphone 4 o alegere interesantă pe segmentul de low-budget.

Asus Zenfone 5 dispune de un ecran IPS LCD de 5 inchi și 720p rezoluție și este motorizat de un procesor dual-core Intel Atom (Z2580), la 2 GHz. Dispune de aceeași cantitate de RAM, de 1 GB, de 4 GB de memorie internă, de o cameră de 8 megapixeli și un acumulator de 2050 mAh.

Phablet-ul Zenphone 6, deja încadrat la categoria amintită de display-ul său de 6 inchi cu aceeași rezoluție de 720p, vine echipat cu același procesor. Cantitatea de RAM poate fi sporită la 2 GB (se pare că vor fi două modele), iar memoria internă va fi de 8 GB și de 16 GB, camera a ajuns la 13 megapixeli, iar acumulatoru generos la 3240 mAh. Sună chiar foarte bine.

Gama propusă de Asus va prezenta evident interes pe piețele pe care va ajunge și, sperăm noi, acestea vor fi cât mai multe și cât mai apropiate de noi. Va conta, bineînțeles, și prețul de vânzare al acestor aparate, de care ve depinde în mare măsură succesul lor comercial.

via GSM Arena

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep