HomeFeaturedFocusRecomandare: Music Drop - cum transferati muzica pe un smartphone Windows Phone...

Recomandare: Music Drop – cum transferati muzica pe un smartphone Windows Phone fara cabluri

imageimage

E simplu: nu e nevoie să legați fizic smartphone-ul Windows Phone de PC pentru a putea transfera pe el muzică. În schimb puteți să folosiți aplicația Music Drop care în esență oferă un sistem de tip client-server, unde server-ul este de fapt smartphone-ul dumneavoastră iar clientul este orice PC din aceiași rețea WiFi.

image

Procesul de transfer de muzică este următorul: conectați telefonul în aceiași rețea WiFi ca și desktop-ul pe care aveți muzica. Porniți apoi aplicația Music Drop pe telefon și conectați-vă cu un browser de pe PC pe URL-ul afișat în aplicație. Veți vedea o interfață în care sunt afișate melodiile existente deja pe telefon.

Aduceți unele noi prin drag&drop în zona cu icon-ul ce înfățișează un cloud și așteptați până se face copierea. Apoi verificați în telefon dacă melodia a fost salvată.

Și cam asta a fost tot.

O soluție similară oferă implicit și Microsoft: dacă salvați pe SkyDrive (viitorul OneDrive) o melodie de pe orice PC și apoi cu ajutorul clientului SkyDrive o descărcați pe Windows Phone aveți o funcționalitate similară.

Music Drop poate fi descărcat din Windows Phone Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep