HomeFeaturedFocusSamsung debuteaza in zona de tablete de 12,2 inchi

Samsung debuteaza in zona de tablete de 12,2 inchi

Și o face cu destul nerv, cu două astfel de produse. Pe de-o parte, s-au adeverit speculațiile noastre de ieri, referitoare la Galaxy Note Pro. Samsung Galaxy Note Pro 12.2, căci aceasta este denumirea completă a produsului nostru, este o tabletă cu un display Super Clear LCD de 12,2 inchi și rezoluție de 2.560 x 1.600 pixeli, denumită pompos WQXGA, cu suport pentru S Pen stylus, cu două variante de procesor (Snapdragon 800 sau Exynos 5 Octa), cu Android 4.4 și 3 GB de memorie RAM. Mai sunt prezente o cameră de 8 megapixeli, o memorie internă de 32 sau 64 de GB și un acumulator de 9500 mAh. Funcionalități precum Multi Window sau RemotePC, precum și pachetul de aplicații preinstalate, fac din Samsung Galaxy Note Pro 12.2 un produs interesant, iar pe mine mă determină să afirm că acum am detectat o intersecție între tablete și zona de business.

Partea interesantă (și poate puțin cam ciudată) este dată de faptul că și în gama de tablete Galaxy Tab Pro, există un model de 12,2 inchi, identi cu Galaxy Note Pro, chiar și din punct de vedere fizic, singura excepție fiind lipsa suportului pentru S Pen. Va fi interesant de văzut care va fi politica de prețuri a Samsung cu aceste două produse extrem de asemănătoare.

În gama Galaxy Tab Pro, au mai fost lansate două modele de tablete, de 10,1 inchi și de 8,4 inchi, care dispun de configurații tehnice extrem de apropiate de modelul mare. Au lipsit însă detaliile comerciale, singura precizare fiind că toate tabletele vor fi disponibile global, în primele trei luni ale anului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep