HomeFeaturedFocusSony vrea sa lanseze telefoane cu Windows Phone

Sony vrea sa lanseze telefoane cu Windows Phone

Și nu este un zvon, o bârfă sau o speculație, ci este o informație cât se poate de oficială, oferită de Pierre Perron, șeful pe Europa al Sony, într-un interviu acordat celor de la TechRadar și confirmată ulterior de partenerul Microsoft, prin vocea lui Greg Sullivan, director în divizia Windows Phone. Motivația este una care stă foarte bine în picioare. Sony nu vrea să depindă de un singur sistem de operare, chiar dacă acum este cel mai popular. Tocmai de aceea, prin îmbrățișarea Windows Phone, japonezii arată că au o strategie pe termen lung.

De la declarația oficială, normal că au pornit totuși și ceva speculații. Una dintre acestea, fixează ca perioadă de apariție pentru un astfel de smartphone, jumătatea anului curent. Ce de-a doua, vede respectivul terminal încadrat în seria Vaio, tocmai pentru a se bucura de brandul puternic al gamei pe segmentul notebook.

Chiar dacă va mai trece o vreme până va vedea lumina zilei respectivul smartphone, nu știu de ce, dar mi se pare o inițiativă binevenită a Sony.

Via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep