HomeFeaturedFocusAsa arata sistemul de notificare din Windows Phone 8.1 Blue

Asa arata sistemul de notificare din Windows Phone 8.1 Blue

image

Odată cu distribuirea SDK-ului de Windows Phone 8.1 avem ocazia să vedem deja câteva din schimbările pe care update-ul pentru sistemul de operare mobil de la Microsoft le va avea. Una dintre cele mai așteptate este Notification Center, de unde utilizatorii vor putea să personalizeze și să controleze modul în care aplicațiile vor trimite mesaje către utilizatori. Site-ul winphollowers a obținut câteva imagini cu noul Notificarion Center denumit de către Microsoft Action Center, preluate dintr-o prezentare internă a Microsoft.

image

Într-un mod de utilizare similar cu Android, Action Center devine activ dacă se face swype de sus în jos, descoperind shortcut-uri către setări precum WiFi, Bluetooth. Apare și o prezentare sub formă procentuală a nivelului bateriei. În plus putem vedea și că va exista o opțiune de control separată pentru nivelul audio pentru redarea multimedia și cel asociat notificărilor.

Windows Phone 8.1 ar trebui să fie prezentat la conferința BUILD din aprilie și probabil să fie disponibil la nivel general imediat după. Sunt convins că până atunci o să știm deja toate detaliile și toate secretele pe care încă le ascunde.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep