HomeFeaturedFocusBrazilia, tara triSIM-urilor! Samsung Galaxy Star Trios completează lista

Brazilia, tara triSIM-urilor! Samsung Galaxy Star Trios completează lista

Acolo unde am văzut cu câteva zile în urmă că LG a lansat oficial (pentru că în magazine se pare că se găsea de ceva vreme) modelul cu abilități triSIM și nume extrem de buclucaș, Optimus L1 II Tri (la perete stai!), adică în Brazilia, ei bine, nici măcar în Brazilia Samsung nu putea să lipsească de lîngă conaționalii de la LG.

Și lucrurile se petrec exact ca la nivel global, doar că la o scară mult mai mică. Adică, diferențe foarte mici la nivel tehnic între cele două aparate, dar ceva mai mari atunci când vine vorba de preț. Să vă explic! Din punctul de vedere al configurației, Samsung Galaxy Star Trios le propune brazilienilor cu trei cartele un procesor single-core Snapdragon S1, de 1 GHz, un display QVGA de 3,1 inchi, o memorie RAM de 512 MB, o cameră de 2 megapixeli, o memorie internă de 4 GB și o baterie de 1300 mAh. Toate rulând un Android 4.1.

În schimb, așa cum spuneam, diferența este mai mare atunci când vorbim de preț. Aproximativ 160 de dolari comparativ cu cei 120 pentru LG. Nu contează, important este că oamenii cu multe SIM-uri, au acum de unde să aleagă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep