HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga una din cele doua perechi de casti Sennheiser PXC 150...

CONCURS: Castiga una din cele doua perechi de casti Sennheiser PXC 150 NoiseGard!

Revenim cu un nou concurs pentru cititorii noştri şi nu numai. De această dată, premiile puse în joc sunt două perechi de căşti Sennheiser PXC 150 NoiseGard cu Active Noise Cancelling, ideale pentru cei care călătoresc mult, ajunse la noi prin amabilitatea celor de la ABBYY.

Pentru a intra în concurs trebuie să daţi like paginii de Facebook Mobzine Romania, să daţi share pe Facebook la acest articol, şi să ne lăsaţi un comentariu la articol în care să ne spuneţi cât de des ascultaţi muzică de pe smartphone. Nu de alta, dar noi aşa am testat căştile respective, ascultând muzică de pe telefon.

Concursul va dura până pe 9 Martie 2014 (ora 23.59), iar cei doi câştigători, desemnaţi prin tragere la sorţi, vor fi anunţaţi până pe 11 Martie 2014. Câştigătorii vor trebui să îşi confirme cu un email adresa de pe care vor efectua comentariul la articol, astfel încât aceasta este foarte importantă. Mult succes tuturor participanţilor!

263 COMENTARII

  1. eu ascult zilnic la munca,lucrz la o fabrica unde stau toata ziua pe scaun si nu am voie sa vorbesc asa ca stau si ascult muzica ,muzica ma relaxeaza.

  2. Ascult zilnic cate ceva. La job ruleaza Magic FM ambiental dar sunt momente cand aleg altceva, individual. Atunci intrevin castile in peisaj. Serile la las purtata prin playlist-uri din Youtube, sub Wi-Fi e comod. De cele mai multe ori pornesc de la o preferinta si trec ore fara sa-mi dau seama ca am castile in urechi.

  3. Muzica este parte din viata omului. Nu cred ca exista om pe planeta care sa nu fi ascultat macar o data o melodie.de cele mai multe ori, muzica pe care o ascultam ne defineste, intr-o mai mica sau mare masura. Bineinteles, stilurile pot varia in functie de starea de moment…

  4. Ascult muzica in masina, la plimbare,in drum spre servici,mai mereu! Imi place muzica si e usor sa o asculti la smartphone.

  5. Sotul meu face naveta cu trenul si asculta muzica la casti in timpul drumului si la dus si la intors, asa ca perechea asta de casti ar fi numai buna pentru el, mai ales ca ar primi si el ceva cadou dupa perioada in care va trebui sa primesc doar eu de 1 si 8 Martie 🙂

  6. Aproape zilnic ascult muzica pe smartphone, dar si acasa sunt nevoit sa ascult la casti ( sa nu deranjezi lumea ) :)) pt imi place sa ascult destul de tare .

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep