HomeFeaturedFocusDesire 816 si Desire 610, doua noi telefoane de la HTC

Desire 816 si Desire 610, doua noi telefoane de la HTC

Care îngroașă rândurile în marea familie Desire, al cărei număr de componenți l-am pierdut de mult. Aparatele arătate de HTC la MWC se plasează, prin configurațiile lor, în segmentul de mijloc al Androidelor, acolo unde producătorul, după părerea mea, se mișcă din ce în ce mai bine, după modelul Samsung. Păcat că nu reușesc să-și însușească acest model și în categoria de vârf.

Revenind la „dorințele” noastre, Desire 816 impresionează prin aspectul asemănător cu al lui HTC One. De asemenea, la nivel personal cel puțin, mă declar încântat de memoria RAM, care este de 1,5 GB. Chiar dacă este ușor atipică, reprezintă un pas în față de la acel 1 GB care caracterizează cam toate device-urile mid-range. Configurația telefonului este completată de procesorul quad-core de 1,6 GHz (Snapdragon 400), de display-ul de 5,5 inchi și 720p, o memorie internă de 8 GB și camere de 13 și de 5 megapixeli. Adăugați LTE și un acumulator de 2600 mAh la o paletă chiar vioaie de culori și o să aveți imaginea unui telefon pe gustul meu, preconizat a fi lansat în Aprilie.

HTC-Desire-610

Desire 610 pe de altă parte, are două avantaje ale sale. Se specifică explicit că va fi disponibil în Mai în Europa și are un display mult mai apropiat ca dimensiune de preferințele mele, de 4,7 inchi. Din păcate, rezoluția nu mai este așa de simpatică, 960 x 540 pixeli fiind ușor în urmă. Configurația este completată de un quad-core de 1,2 GHz (Snapdragon 400), o memorie RAM de 1 GB și una internă de 8 GB, un acumulator de 2040 mAh, camere de 8 și de 1,3 megapixeli și LTE. La fel ca la Desire 816, prețul va fi decisiv pentru succesul său, pentru că în rest telefonul arată bine.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep