HomeFeaturedFocusGoogle Ad Grants: organizatiile non profit se pot promova gratuit prin AdWords

Google Ad Grants: organizatiile non profit se pot promova gratuit prin AdWords

image

După ce Microsoft a anunțat că oferă programe speciale de licențiere pentru organizațiile non profit din România, aflăm acum că și Google se implică într-o mișcare similară. De data asta e vorba despre programul AD Grants al Google prin care se oferă organizațiilor non profit granturi sub formă de reclamă AdWords în valoare de 10000 USD pe lună pentru promovarea prin google.ro.

Google nu intervine direct în campanii, ele derulându-se așa cum își dorește organizația. Pentru ca o campaniile derulată de un ONG să poată face parte din Google Ad Grants trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– bugetul zilnic maxim este de 330 dolari

– costul pe click (CPC) maxim este de 2 dolari

– să folosească doar campanii bazate pe cuvinte cheie, cu reclame text care vor apărea pe Google.ro

Pentru a fi eligibile, ONG-urile trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– să funcționeze și să deruleze campanii umanitare în conformitate cu legislația țării de origine

– să accepte și să fie de acord cu documentația solicitată la înscriere, privind nediscriminarea, primirea și utilizarea donației

– să aibă un website funcțional, cu un volum substanțial de conținut

imageDan Bulucea, Country Manager Google România:

„Constatăm, în mod repetat, că organizații non-guvernamentale din România utilizează internetul nu doar ca o cale eficientă de comunicare a propriilor inițiative, ci și pentru a explora creativ noi servicii, bazate pe tehnologii online. În acest sens, lansarea programului Google Grants poate avea o contribuție importantă la succesul multor inițiative frumoase derulate de fundații și asociații non-profit”.

Mai multe detalii despre eligibilitate puteți găsi la această adresă: http://goo.gl/33BXKG. Vă recomand să accesați cât de repede puteți programul pentru că promovarea pe care o puteți obține vă poate ajuta foarte mult să vă creșteți vizibilitatea, care la rândul ei vă poate aduce oportunități noi de afaceri.

Organizațiile care îndeplinesc condițiile de eligibilitate se pot înscrie în Google Ad Grants la această adresă: http://goo.gl/8keWgk.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep