HomeFeaturedFocusHuawei MediaPad X1 chiar are planuri indraznete

Huawei MediaPad X1 chiar are planuri indraznete

Cand v-am povestit prima dată despre tableta de 7 inchi a celor de la Huawei, MediaPad X1 și vă spuneam că are niște planuri îndrăznețe în zona ei de dimensiune, poate că nu m-ați crezut, dat fiind și caracterul precar al informațiilor care apăruseră despre acest produs.

Acum vin alte detalii, menite să întărească această senzație, cum că Huawei țintește sus cu acest produs. Primul și cel mai important, prețul. Se pare că această tabletă va costa sub 200 de dolari.  Ce primim de acești bani? Un procesor quad-core de 1,6 GHz, 2 GB de memorie RAM, 16 GB de memorie internă, o rezoluție a display-ului de 1920 x 1200 pixeli și un acumulator de 6000 mAh. Plus, atenție, 3G însoțit de funcții de telefon. Practic, primim un telefon de 7 inchi. Ceea ce poate fi chiar cool pentru doritorii de dimensiuni mari. La smartphone, nu la altceva. Funcționalitatea de telefon, care răzbate din fotografiile de tip leak, este întărită și de prezența unui smart-cover.

Mai rămâne de văzut care sunt intențiile comerciale ale celor de la Huawei cu acest produs. Deocamdată, lucrurile arată bine.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep