HomeFeaturedFocusLa cateva ore dupa leak Samsung anunta a doua generatie de smartwatch...

La cateva ore dupa leak Samsung anunta a doua generatie de smartwatch Gear cu Tizen si nu Android!

Samsung Gear 2

La foarte puțin timp după ce @evleaks a distribuit pe Twitter câteva poze cu următoarea generație de smartwatch Gear, Samsung a anunțat oficial că este adevărat. Avem două modele de smartwatch Samsung Gear, observați că nu se mai numesc Galaxy și foarte important, nu mai folosesc Android ca sistem de operare.

Samsung Gear 2 și Samsung Gear 2 Neo sunt numele oficiale ale celor două ceasuri inteligente, construite cu un display de 1.63-inci și rezoluție 320×320 pixeli pe display Super AMOLED, în interior au procesoare dual-core la 1GHz, 512MB RAM și 4GB memorie internă. Plus senzorii obișnuiți: pedometru, monitorizarea bătăilor inimii,infraroșu, opțiuni de redare audio, S Voice, Bluetooth 4.0.

Bateria este de 300 mAh, mai mică decât cea de pe primul model Gear (315 mAh). Probabil că Samsung a decis că prin trecerea de la Android la Tizen va avea o îmbunătățire semnificativă a autonomiei dacă s-au aventurat să crească și frecvența procesorului.

Gear 2 are în plus o cameră de 2 MP, cântărind cu 13 g mai mult decât modelul Gear 2 Neo, fără cameră. După cum se poate observa, Gear 2 seamănă foarte tare cu Galaxy Gear:

Samsung Gear 2

Samsung Gear 2

Gear 2 Neo:

image

image

Ambele modele vin în mai multe variante de culori: megru, maro, portocaliu.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep