HomeFeaturedFocusNokia X, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia M2,...

Nokia X, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia M2, Samsung Galaxy S5, LG G2 mini si Huawei Ascend G6 vor veni in Romania

image

Cred că sunteți interesați să știți care din smartphone-urile lansate la MWC 2014 va ajunge în România și probabil când. Astăzi am primit de la Orange o listă cu modelele ce vor intra în oferta operatorului în perioada următoare. Printre ele se regăsesc și Nokia X, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia M2, Samsung Galaxy S5, LG G2 mini și Huawei Ascend G6.

Alături de aceste branduri, smartphone-urile vândute de Orange sub marcă proprie vor continua să fie disponibile și în România. De exemplu Orange Reyo, un smartphone cu display de 5 inci, dual-core la 1,3 GHz dotat cu o cameră de 5MP, memorie internă de 4GB, HD vvoice și Android 4.2.2 Jelly Bean, e deja în portofoliul Orange de anul trecut.

image

Mi-a plăcut anul trecut că Orange s-a gândit să aducă și produse din zona wearable tech, brățara Fitbit, Nike și ceasul Galaxy Gear făcând parte din oferta lor. Pentru 2014 aștept Gear Fit la un preț atractiv (știu, sper la prea multe).

O alta directie in care Orange s-a implicat activ inca de anul trecut a fost aceea de a aduce in premiera pe piata din Romania gadgeturile de monitorizare fitness. Feedback-ul primit din partea consumatorilor a fost unul foarte bun, astfel ca pe parcursul ultimelor luni Romania a devenit prima tara din grup in care vanzarile gamelor Fitbit, Nike si Samsung Gear s-au extins din magazinul online in shopurile Orange. Pe parcursul anului 2014, Orange va continua sa aduca cele mai noi gadgeturi wearable lansate in cadrul MWC Barcelona 2014, precum bratarile si ceasurile Samsung si Sony.

Mai rămâne să aflăm acum și datele la care aceste produse vor ajunge în România.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep