HomeFeaturedFocusPanasonic a prezentat doua telefoane din gama Toughpad

Panasonic a prezentat doua telefoane din gama Toughpad

S-a întâmplat în cadrul MWC-ului și s-a întâmplat în ciuda anunțului Panasonic de acum ceva vreme, conform căruia opreau producția de smarpthone și renunțau la această divizie. Lăsând deoparte această contradicție și glumele care au pornit de la ea (e ciudat să îi spui unui smartphone Toughbook, motiv pentru care Panasonic numește cele două produse “small tablets” conform celor de la Engadget), există câteva aspecte interesante legate de cele două telefoane, pe numele lor Toughpad FZ-E1 și Toughpad FZ-X1.

În primul rând, făcând parte din seria de produse Toughpad, sunt rezistente la apă, praf și șocuri mecanice. Am văzut odată o tabletă din această serie, trântită demonstrativ pe gresie și rămânând intactă, deci protecția funcționează. Aspectul este unul tipic pentru această serie, iar în spatele său se ascunde o configurație interesantă. Un display de 5 inchi și 720p, o memorie RAM de 2 GB și una internă de 32 de GB, camere de 8 și de 1,3 megapixeli și un acumulator generos de 6200 mAh, care ar trebui să facă ceva minuni în ceea ce privește autonomia.

Deși arată identic, cele două modele nu pot fi confundate. Și asta deoarece unul dintre ele rulează un Android 4.2.2 (modelul FZ-X1), iar celălalt, FZ-E1, Windows 8 Embeded. Singura deosebire pe care o mai avem între cele două aparate, ține de procesor, modelul cu Android bazându-se pe un quad-core Snapdragon setat la 1,7 GHz, iar cel cu Windows fiind animat de un mult mai interesant Snapdragon 800 la 2,3 GHz.

Și cum orice lucru de calitate are un preț pe măsură și cei dornici de rezistență ieșită din comun din partea telefonului lor vor trebui să plătească. Un prim preț înaintat de Panasonic pentru aceste produse se situează în jurul valorii de 1300 dolari. Este cam singurul aspect negativ pe care îl găsesc la aceste produse, cu mențiunea că am privit din perspectiva celui care dorește rezistență nu un telefon ușor de strecurat în buzunarul de la spate!

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep