HomeFeaturedFocusSamsung prezinta in stilul inconfundabil Galaxy S5: acelasi S4, putin mai finisat

Samsung prezinta in stilul inconfundabil Galaxy S5: acelasi S4, putin mai finisat

image

În timp ce conferința de presă Samsung Unpacked de la MWC 2014 punea muzică simfonică jurnaliștilor și bloggerilor prezenți în sală, noi, cei de acasă ne delectam deja cu articolele publicate prompt de marile site-uri de IT, ce au avut acces la noul Galaxy S5 înainte de anunțul oficial. De exemplu TheVerge a publicat un material amplu încă înainte ca orchestra să își termine cântarea.

Samsung Galaxy S5 e oficial: o schimbare minoră față de S4 (care la rândul lui nu a fost succesul așteptat de Samsung în zona de smartphone). Arată la fel cu S4 și dacă nu le vezi unul lângă altul nu prea îți dai seama din prima care e S4 și care e S5. Galaxy S5 are 5,1 inci, e rezistent la apă, rezoluție 1080p, Super AMOLED, integrarea KNOX și așa cum deja știam, are un cititor de amprentă pe butonul home. Butoanele back și meniu sunt capacitive, chestie care menține seria Galaxy S5 într-un design similar iPhone.

Procesortul e cel mai rapid al momentului, adică 2,5 GHz acompaniat de 2 GB RAM. Camera foto are un senzor crescut la 16 MP (cu suport de înregistrare 4k și procesare HDR în timp real)

Samsung Galaxy S5 are Android 4.4.2 KitKat, cu deja cunoscutele elemente Samsung: S Voice, integrarea Flipboard, S Health și senzorii deja cunoscuți. Vă dați seama că S Health e făcut acum să meargă cu noile Gear 2 și Gear 2 Neo.

image

Galaxy S5 va fi disponibil din luna aprilie la nivel mondial.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep