HomeFeaturedFocusUn Android Nokia high end e posibil in 2014

Un Android Nokia high end e posibil in 2014

image

Se știe deja că la Mobile World Congress 2014 Nokia plănuiește să lanseze un telefon, cel mai probabil Normandy, un low cost Android, văduvit din câte se pare de posibilitatea nativă de a rula instalații din Google Play Store, limitat la o colecție de aplicații servită de Nokia (poate cu tehnologii Microsoft), aproape de ceea ce face Amazon în cazul Kindle. În câteva zile o să ne lămurim pe deplin despre cum stă treaba cu Normandy.

Iar dacă Nokia (bine, ce mai rămâne din companie) va folosi banii luați de la Microsoft pentru a intra în zona Android (chestie ce ar fi trebuit să o facă încă de la început), șansele de a avea o gamă completă de aparate Android, care să acopere toată gama de preț, sunt mari. Conform unei publicații chinezești se așteaptă deja ca Nokia să aducă mai spre vară (mai-iunie) mai multe modele de aparate Android pe piață. Cum arată ele sau ce elemente hardware vor folosi e încă un mister. va fi însă puțin probabil ca un high end Nokia pe structura lui 925 sau 1020 să vină pe piață fără acordul Microsoft, tehnologia PureView fiind vândută odată cu divizia Lumia.

Și atunci, care ar fi atu-ul Nokia în zona Android? Să fie oare o combinație construită în jurul aparatelor Jolla, gândite de oameni din vechea gardă a Nokia?

Zvonul e interesant fără îndoială și sigur pe placul multora. Numai că brandul nu mai înseamnă nimic, orice produs ce ar putea veni pe piață trebuie să arate că poate rezista competiției acerbe din zona de terminale Android.

via bgr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep