HomeFeaturedFocusUnde esti tu, Xiaomi?

Unde esti tu, Xiaomi?

Mai exact, Xiaomi Hongmi 1s, ultimul model de smartphone entry-level de la producătorul chinez. Un model pe care nu îmi dau seama cine ar putea să spună că nu şi l-ar dori măcar ca prezenţă pe piaţa din ţara sa.

O să vă explic foarte repede de ce m-a cucerit definitiv Xiaomi Hongmi 1s. Şi foarte simplu! Are o configuraţie fără cusur pentru un preţ de aproximativ 130 de dolari. Mai exact, ne propune un procesor quad-core de 1,6 GHz (Snapdragon 400, pentru cârcotaşi), un display IPS de 4,7 inchi şi 720p rezoluţie, 1 GB de memorie RAM şi 8 GB de memorie internă, camere de 8, respectiv 1,6 megapixeli, un Android 4.3, un acumulator de 2000 mAh. Dacă adăugăm şi că telefonul este dualSIM sau conectivitatea Bluetooth 4.0, nu îmi dau seama ce am putea cere de la acest smartphone pentru preţul său mai mult decât competitiv. Vine până şi în culoarea roşie!

Ba da, ştiu! I-am putea cere să vină şi în România. Nu ar avea rival din punctul de vedere al specificaţiilor oferite pentru 450 de lei! Corectaţi-mă dacă greşesc!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep