HomeFeaturedFocusWindows 8.1 Update 1 vine in primavara asta, cu schimbari benefice pentru...

Windows 8.1 Update 1 vine in primavara asta, cu schimbari benefice pentru utilizatorii fara sisteme touch

image

La MWC și totuși puțin în afara lui, Joe Belfiore a anunțat că schimbările pentru Windows 8.1 pe care deja le știm în parte, vor veni în primăvară și vor avea în vedere schimbări care să facă mai simplă utilizarea Windows 8.1 de către posesorii de sisteme fără touch.

O altă schimbare anunțată este că Windows 8.1 Update 1 va putea fi folosit și pe sisteme cu mai puțin de 1 GB memorie și sub 16 GB capacitate de stocare, că aplicațiile METRO/MODERN UI vor primi butoane de închidere etc.

Joe Belfiore a punctat că:

”ne place Windows 8 pe sisteme fără touch, dar cei care nu sunt foarte mulțumiți de Windows 8 și noua interfață sunt cei cărora Windows 7 le-a plăcut mai mult. Echipa mea dorește să rezolve câteva din aceste probleme legate de satisfacția utilizatorilor”.

Pentru utilizatorii de aplicații corporate, Microsoft va include un mod de emulare în Internet Explorer 11 pentru varianta IE 8.

Scăpat deja pe internet, update-ul Windows 8.1 Update 1 va fi cel mai probabil prezentat la conferința BUILD, organizată de Microsoft pe 2-4 aprilie în San Francisco.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep