HomeFeaturedFocusA venit aplicatia oficiala Facebook Messenger pe Windows Phone

A venit aplicatia oficiala Facebook Messenger pe Windows Phone

imageimage

Facebook nu a lansat un client pentru Windows Phone (i-a lasat pe Microsoft să facă unul prost) dar a reușit să lanseze aplicația de chat, similară cu variantele de Android și iOS (mai puțin treaba cu fețele prietenilor ce plutesc peste interfața grafică a sistemului de operare). Nu a durat foarte mult între momentul în care am aflat că va veni (la MWC 2014) și cel în care a venit – o săptămână mai târziu.

Din păcate Facebook Messenger pentru Windows Phone e o soluție de mesagerie simplă, doar pentru chat-ul text. Ea vine să se suprapună peste integrarea de mesagerie deja existentă în sistemul de operare și cea dată de aplicația Facebook a Microsoft. Apropo, dacă vă place noul Facebook Messenger atunci ar fi bine să dezactivați notificările de chat de pe Messaging din Windows Phone 8 și Facebook for Windows Phone – se face simplu: intrați în Messaging, Settings și apoi dezactivați Use Facebook chat. Porniți Facebook for Windows Phone, mergeți la setări (Settings și din Notifications debifați Message. Din momentul acesta aveți trei aplicații cu care faceți aproape același lucru, doar una activă.

imageimage

Mie nu mi-a plăcut Facebook Messenger și prin urmare l-am dezinstalat. Îmi place mai mult integrarea nativă pentru chat via Messaging. Mă mai bucur de facilitate până când vine Windows Phone 8.1 și va scoate integrarea Facebook, lucru pe care mulți îl vor regreta.

Facebook Messenger for Windows Phone se poate descărca din Windows Phone Store urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep