HomeFeaturedFocusAplicatia iOS cu miros de slana fripta

Aplicatia iOS cu miros de slana fripta

OK, am localizat putin, pentru ca așa aș vedea-o eu orientată spre consumatorii din România. Dar am păstrat o anumită rezervă și nu m-am aruncat la mititei, asta e varianta hardcore. Sau quad-core (patru cu muștar)! Din fericire, nu cred că va fi cazul pentru patria noastră, dar e bine să fim pregătiți.

De bine ce discutam mai devreme de carcase pentru telefoane folositoare versus cele total inutile, ia fiți atenți aici despre ce vă povestesc eu acum. Cum vi se pare un mic device care se atașează la iPhone (normal că la iPhone, că doar ăștia sunt naivi și aruncă cel mai ușor cu bani) și care se sincronizează cu o aplicație cu rol de ceas deșteptător. În momentul deșteptării, în loc de melodii (de la sârbe la operă), cocoși, cuci, fluierături sau ce preferă fiecare (în funcție de păsărelele lui), cum ar fi să auziți un sfârâit de tigaie și un miros de prăjeală (din micul device pomenit mai devreme) să vă invadeze dormitorul? Teoretic, având în vedere că unii chiar cred în acest proiect, ar trebui să te simți încântat.

Eu zic că în minutul doi te umplii de nervi, pentru că îți va fi foame. Apoi, trebuie să aerisești, ca să nu împuți toată casa. Și poate ai și norocul să fie ger afară. Din fericire, marea masă folosește Android, iar aplicația și device-ul merg doar înspre iOS/iPhone. Astfel că, deși în spate este o idee promoțională pentru Oscar Mayer, și-au cam feliat singuri target-ul.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep