HomeFeaturedFocusBratara Fitbit Force are probleme: 10000 de cazuri de iritare a pielii...

Bratara Fitbit Force are probleme: 10000 de cazuri de iritare a pielii dintr-un milion de unitati vandute

image

Plasticul și metalul din care sunt produse marea majoritate a gadget-urilor din zona wearable tech încep să își arate și efectele secundare: peste 10000 de utilizatori ai brățării inteligente Fitbit Force au probleme cu iritarea pielii pe mâini. Includem aici pete roșii, mâncărimi, bășici. Chestii destul de nasoale pentru persoane care au decis să investească sume considerabile în aparate care ar trebui să îi ajute să își îmbunătățească starea de sănătate nu să o înrăutățească.

Protecția Consumatorului din SUA a înregistrat peste 10000 de plângeri deja, iar compania producătoare este obligată să retragă de pe piață aproape un milion de produse și să returneze banii, respectiv 129 USD per device. Încă nu e clar dacă probleme vin de la cauciucul/plasticul brățării sau de la partea metalică făcută din oțel inoxidabil, nichel și ceva lipici.

Oricum, dacă e să calculăm corect, cei aproape 10000 de utilizatori reprezintă doar 1% din cei ce folosesc Fitbit Force. Ar fi cam agresiv să spunem că produsul este prost în condițiile în care până în momentul de față Fitbit Force e considerată una dintre cele mai bune brățări de monitorizare pentru cei ce fac sport.

Fitbit Force e disponibil și în România prin Orange, la același preț de 129. Doar că e EUR și nu USD. Așa că mare atenție dacă vreți să cumpărați așa ceva: cei ce se știu cu antecedente de iritații ale pielii ar face bine să evite acest model. Cel puțin până nu vine următoarea generație.

via cnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep