HomeFeaturedFocusEveniment de cariera pentru cei cu aspiratii in domeniul consultantei

Eveniment de cariera pentru cei cu aspiratii in domeniul consultantei

Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential, cu rezultate academice deosebite, expunere internationala, implicare in proiecte extracurriculare sau membrii in ONG-uri studentesti care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei: Accounting, Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting.

Editia din acest an Consulting Days vine in intampinarea celor pasionati de consultanta cu Accounting, Audit, Taxes Event, un  eveniment ce va avea loc pe 18 Martie, la Howard Johnson Hotel. In cadrul acestei zile participantii vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa afle care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in aceste domenii. Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro, pana pe 7 martie la sectiunea dedicata evenimentului Consulting Days.

Cei care vor fi selectati vor participa la Conferinta generala a zilei  “KickStart a successful career in business”, care le va oferi o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati, despre care sunt provocarile unui job sau care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes, Speed Networking, o sesiune de interactiune in cadrul careia se pot informa cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor, workshop-uri si studii de caz realizate de catre companiile partenere care le vor oferi oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de succes in domeniul care ii pasioneaza.

Cei care nu pot ajunge la evenimentul fizic din 18 martie, vor avea posibilitatea sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza in sectiunea online denumita Career Corner care se va desfasura in perioada 10 – 28 Martie, pe www.hipo.ro. Platforma online le ofera posibilitatea sa acceseze articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera pentru fiecare arie.

Pana in acest moment si-au confirmat participarea companii multinationale care vor veni in intampinarea tinerilor cu programe de internship si management trainee. Printre acestea se numara Deloitte, EY, PricewaterhouseCoopers, Mazars si Coca-Cola HBC Romania.

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep