HomeFeaturedFocusHTC prezinta noul One M8 si il ofera spre vanzare in aceiasi...

HTC prezinta noul One M8 si il ofera spre vanzare in aceiasi zi

image

Astăzi HTC a prezentat noul model de smartphone Android, HTC One M8 și într-o mișcare în premieră pentru ei, îl oferă spre vânzare în aceiași zi în anumite țări (USA cu Verizon exclusiv la magazin iar AT&T și Sprint pe online și în UK începând de mâine pe online și de joi în magazinele Vodafone) și la anumiți operatori. M8 este practic telefonul pe care îl știm deja din leak-urile din ultimele luni, doar că astăzi s-au mai clarificat din nelămuriri.

Cum era de așteptat, la scurt timp după terminarea evenimentului de lansare, site-urile mari au publicat deja review-urile pentru noul HTC One.

image

Avem acum și specificațiile oficiale ale lui HTC One M8: display de 5 inci și rezoluție Full HD, are un aspect mai rotunjit și cumva mai aproape Galaxy S4 decât de precedentul model One. Este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 801 cu un procesor quad-core la și are (doar) 2GB RAM și 16/32 GB pentru stocare. Vine cu nano SIM și cu o baterie de 2600 mAh care ar trebui să aducă un spor de autonomie de 40% față de precedentul model One. Conectivitatea 4G, un sistem dual de camere pentru spate – HTC UltraPixel, senzor BSI (sensor size 1/3”, f/2.0, 28mm), HTC ImageChip 2, cu 1080p Full HD video recording și HDR video, cea de-a doua pentru informații de adâncime. Camera din față este de 5MP, BSI sensor.

image

Toate elementele cunoscute din HTC One sunt prezente: Zoe, Blinkfeed, Boomsound și în plus vine HTC Sense versiunea 6 (Sixth Sense cum le place celor de la HTC să spună).

HTC One M8 cântărește 160 de grame.

Prețul lui HTC One M8 la liber începe de la 649 USD în SUA. În România probabil ca va fi disponibil undeva în luna aprilie.

Orange Romania s-a si grăbit să îl anunțe pe Facebook:

image

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep