HomeFeaturedFocusLG L90 pus in vanzare

LG L90 pus in vanzare

Modelul de vârf al seriei de mijloc LIII de la LG, își va începe periplul comercial în Rusia și în alte state din fostul bloc URSS. Lucru care poate fi îmbucurător pentru piața din România, țară aflată și ea cu un picior în acest bloc.

Lăsând gluma deoparte, este o veste bună pentru că șansele ca acest model interesant să ajungă destul de repede și pe la noi au crescut. Am spus model interesant pentru că LG L90 aduce câteva chestii care se pot dovedi atractive pentru consumatori. Android KitKat 4.4 sau Knock Code-ul fiind doar două dintre ele.

Nici specificațiile acestui smartphone nu sunt de lepădat, terminalul având un display de 4,7 inchi (un IPS de 960 x 540 pixeli), un procesor quad-core de 1,2 GHz, memorii de 1 GB (RAM) și 8 GB (ROM), un acumulator de 2450 mAh și camere de 8 sau 5 megapixeli.

Prețul este singura necunoscută, ținut deocamdată secret de către coreeni, dar estimat de către zvoneri ca fiind de aproximativ 400 de dolari. Pare ușor mare, dar prefer să mă pronunț doar după ce vom avea un preț comunicat oficial.

via NDTV

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep