HomeFeaturedFocusLufthansa va oferi entertainment pe gadget-uri via WiFi in timpul zborurilor

Lufthansa va oferi entertainment pe gadget-uri via WiFi in timpul zborurilor

Zilele trecute vă spuneam că United va introduce opțiuni de streaming de conținut multimedia pe iDevice-uri în timpul zborurilor, lucru firesc dacă stăm să ne gândim că mai toți ce zboară au măcar un telefon dacă nu și o tabletă cu ei. De ce să nu încerci să îi ții conectat la reclamele tale, și-au zis probabil directorii companiilor aeriene.

Așa se face că și Lufthansa intră în joc și va oferi servicii de streaming video pe gadget-uri, iOS, Android și Windows Phone, folosindu-se de tehnologia Boardconnect. 20 din avioanele Lufthansa Airbus A321 vor beneficia din vara lui 2014 de acest sistem. La fel ca în cazul United, și pentru Lufthansa e nevoie de o aplicație specială ce trebuie descărcată și instalată apriori. Sper să se gândească să extindă funcționalitatea aplicației dedicate deja existente în Play Store sau Windows Phone Store.

Conform declarației lui Norbert Müller, senior vice president of BoardConnect laLufthansa Systems, inițiativa de a oferi etertainment direct pe aparatele Windows 8 (și Phone) e motivată așa:

“Va fi mai ușor pentru companie să ofere pasagerilor în timpul zborului entertainment la un nivel superior și să le permită să vizioneze o colecție mai vastă de filme, să se informeze despre detaliile zborului, să facă cumpărături”. Aș mai completa și cu … de pe un aparat pe care oricum îl folosesc mereu.

Vă invit să urmăriți materialul de prezentare pentru Lufthansa BoardConnect: 

Dacă lucrurile merg așa cum îmi doresc, sper să pot testa în vară serviciul Lufthansa și să revin cu detalii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep