HomeFeaturedFocusNexus 6 facut tot de LG? Asa se pare

Nexus 6 facut tot de LG? Asa se pare

image

După MWC 2014 ne-am ales cu o droaie de aparate nou lansate, cu Galaxy S5 și cu câteva zvonuri. Unul dintre ele spune că LG va produce și primul Google Watch dar și că următorul Nexus (6 dacă e să păstrăm ultimele denumiri) va fi produs tot de LG. Ar fi o premieră pentru Google să meargă trei ediții consecutive de Nexus cu același producător (a început cu HTC pe One, a mers cu Smasung pe Galaxy S și Galaxy Nexus, apoi cu LG pe Nexus 4 și 5).

Gizmodo.de e site-ul care aduce la lumină speculația bazându-se pe niște discuții avute cu diverși la MWC 2014. Tot conform lor, Nexus 6 va fi construit pe LG G3, cu specificații ceva mai joase – exact ceea ce s-a întâmplat cu Nexus 4 și 5, ambele având configurații similare cu Optimus G și G2.

Și ca lucrurile să devină puțin mai interesante LG se pare că va aduce G3 undeva prin iunie, treabă care ar fi coerentă cu strategia Samsung în care a a devansat S5 și cea previzionată pentru Apple.

Un ultim aspect: de la anul s-ar putea să nu mai fie aparate Nexus, locul lor fiind luat de diversele modele flagship ale partenerilor (HTC, Samsung, LG și mai pun eu aici Huawei) lansate în edițiile Google Play.

via bgr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep