HomeFeaturedFocusNoul Sound Bar NB5540 de la LG, calitate audio pentru acasa

Noul Sound Bar NB5540 de la LG, calitate audio pentru acasa

Cu siguranță o să vă placă anunțul celor de la LG, dacă sunteți genul de utilizator domestic care pune mare preț pe calitatea sunetului televizorului din living. Și spun asta pentru că noul Sound Bar LG NB5540 ne propune un sistem 4.1 cu subwoofer, conectivitate fără cabluri, o putere totală de 320 W și un Digital Analog Converter Hi-Fi. Sună foarte bine! Și pe hârtie și, probabil, și în realitate.

“Sound Bar NB5540 îmbină tehnologii de sunet uimitoare cu un design modern minunat,” afirmă Byung-hoon Min, vicepreşedinte senior al Diviziei Audio-Video al companiei LG Home Entertainment. “Una dintre multele modalităţi prin care LG  încearcă să îmbunătăţească experienţa de divertisment în propria locuință este să asigure cea mai bună calitate a produselor audio. Impresionantul NB5540 reflectă angajamentul nostru continuu în această zonă.”

Chiar dacă NB5540 este, conform producătorilor, partenerul perfect pentru televizoarele cu ecran plat, prin Bluetooth se poate face legătura audio și cu un smartphone sau o tabletă. Produsul va fi disponibil pentru comandă în ţările europene începând cu luna aprilie.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep