HomeFeaturedFocusPleaca din Microsoft si seful Xbox

Pleaca din Microsoft si seful Xbox

Probabil că este încă o mișcare din curățenia de primăvară declanșată de Satya Nadella din noua sa postură de CEO al companiei din Redmont. Microsoft are nevoie de o armată de oameni puternici, mai ales acum când amenințările din exterior sunt mai mari ca niciodată. Și mai ales acum, când noul CEO are de arătat unei lumi întregi că merită încrederea de care s-a bucurat și se mai bucură, că are acel suflu nou pe care acționarii care s-au împotrivit vechii gărzi formate din Bill Gates și Steve Ballmer l-au cerut și că poate readuce Microsoft acolo unde îi este locul.

Tocmai de aceea, șeful diviziei Xbox, mai exact Chief Product Officer-ul  Marc Whitten, este cel mai recent om sacrificat, probabil că nu și ultimul. Destinația sa, după 14 ani de Microsoft pare a fi producătorul de boxe wireless Sonos, acolo unde va ocupa o poziție similară. Din perspectiva companiei din Redmont, Marc Whitten este singurul care pleacă din această divizie, restul echipei rămânând în aceeași formulă, cu mențiunea că de acum se vor subordona lui Terry Myerson, căpetenia diviziei de software.

Doar timpul va putea spune dacă toate aceste manevre se vor reflecta în succesul companiei. Deocamdată trebuie să îi dăm credit noului CEO.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep